colectii

Savoir-Vivre

O colecţie de formare şi rafinare a personalităţii, à la légère, fără nicio declaraţie de intenţie programatică. Enciclopedii şi alte lucrări capabile să corecteze micile imperfecţiuni şi să răspundă la marile întrebări cu graţie, umor şi inteligenţă, pentru cititorii care îşi caută bucurii oneste într-o lume a speranţelor amânate.

Noblesse

O colecţie care îşi doreşte să repună în drepturi valori intrate în umbră, aparent desuete, dar cu neaşteptată relevanţă pentru zilele noastre. Autorii volumelor sunt martori şi comentatori ai societăţii moderne, scriitori şi jurnalişti cu sânge albastru, dispuşi să-şi invite cititorii în universul lor înconjurat de misterul istoriei şi al prezentului.

O colecţie de comori vechi de când lumea, dar bine păstrate între zidurile castelelor sau în tainiţele lor adânci, printre dantele şi taftale. Conservatorism şi liberalism, monarhie şi republică, bijuterii ale coroanei şi cristale Swarovski.

Cadril

Literatură bună. Şi atât.

Zoon Politikon

Aristotel spunea că omul e în mod natural o ființă politică - zoon politikon. Sub acest titlu punem laolaltă cărți clasice despre politică și lucrări originale despre societatea de azi, despre guvernare și partide, despre cetățean și sisteme electorale, despre cultură politică și ideologii, despre speranțe și frici.

In vino veritas

O colecţie de texte lucide şi analitice, scrise de filozofi de seamă, lingvişti, biochimişti, producători şi critici de vin, într-o abordare filozofică a unei experienţe eterne.
Într-o lume a consumatorilor tot mai sofisticaţi, interesul pentru vin este din ce în ce mai subtil. Şi, inevitabil, se nasc şi întrebări filozofice.
Colecţie publicată în colaborare cu Avincis Vinuri.

savoir-vivre    

 

     noblesse           

   

     cadril 

 

zoon politikon

 

  

Autori

Edwige Martin

Alberto Manguel

Sandra Newman

Vezi mai multi autori

Contact

Baroque Books & Arts

 Adresă: Str. Aviator Ștefan Sănătescu, nr. 53A, sector 1

Telefon/Fax: (+40) 212242725

E-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Hartă