Psihologia culorilor

psihologia culorilorKaren Haller
colecţia savoir-vivre
traducere: Ines Hristea
carte cartonată, color; 135 x 210 mm; 264 pp.
ISBN 978-606-8977-30-0


preț: 79,90 lei

Comandă

++Măreşte imaginea
>>Răsfoieşte

 FASCINAŢIA CULORILOR, DE LA OMUL DE CRO-MAGNON LA MICHELANGELO

„Îmi doresc ca toţi oamenii să poată vorbi fluent limba culorilor, de la joie de vivre la sobrietate, pentru că, dacă știi să le spui că le iubești, și ele te vor iubi pe tine. Să trăieşti o viaţă colorată nu înseamnă să te îmbraci din cap până-n picioare ca un papagal, ci să fii cinstit cu tine însuţi şi să-ţi exprimi adevărata personalitate.“ - KAREN HALLER

Karen Haller este o autoritate internaţională în domeniul psihologiei aplicate a culorilor, fiind specializată în coloristica de brand, de interior şi personală. După ce a studiat culorile vreme de peste douăzeci de ani, Karen susţine că acesta este un subiect extrem de generos şi de complex, cu efecte extraordinare în viaţa cotidiană, dar şi în sfera afacerilor. Povestea ei de dragoste cu culorile a început în copilărie, când, fiind pusă în faţa unui snop de creioane colorate, marea ei problemă a fost « Ce culoare să folosesc mai întâi? » În esenţă, asta este întrebarea la care răspunde Karen şi în prezent, învățându-ne cum să alegem culorile, în funcţie de personalitatea şi de dorințele pe care le avem.  N-ai vrea să devii mai încrezător în tine doar îmbrăcându-te cu un pulover galben?  Pentru că fiecare culoare ascunde în sine o formă de energie emoțională.

Codul culorilor descifrat sclipitor, în ritm alert, cu umor, fascinație și uluire.

De ce ţie îţi place galbenul, iar mie, nu, de ce ţie ţi se pare că roşul e incitant şi prietenos, în vreme ce mie mi se pare agresiv şi obositor, de ce ieri m-am îmbrăcat în portocaliu și azi nici să nu îl mai văd, de ce albastrul ţie îţi vine bine și pe mine mă întristează? Pentru că psihologia culorilor îți dezvăluie adevărata personalitate. Într-o lume fără culori ne-am pierde unii pe alții și, cel mai trist, ne-am pierde și pe noi.

Culorile nu au legătură doar cu decoraţiunile. Ele reprezintă, indubitabil, cele mai simple instrumente pe care le avem la dispoziţie ca să ne potenţăm emoţiile pozitive şi să ne întărim starea de bine (…).

Când iubeşti culorile şi ele te iubesc pe tine.

Autori

Edwige Martin

Alberto Manguel

Sandra Newman

Vezi mai multi autori

Contact

Baroque Books & Arts

 Adresă: Str. Aviator Ștefan Sănătescu, nr. 53A, sector 1

Telefon/Fax: (+40) 212242725

E-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Hartă